Володимир Гройсман Прем'єр-міністр України (2016-2019 рр)

Ліс вирубують гектарами і нелегально продають

Володимир Гройсман

Кожен відповість за те, що дозволяє собі плутати державне зі своїм, приватним

Друзі, я обіцяв, що ми наведемо лад у питанні незаконної вирубки українських лісів – і я виконую дану обіцянку. Сьогодні на засіданні уряду презентовано інтерактивну карту українських лісів. Вважаю, що ця система – вирок багатьом керівникам державних лісових агентств. Ліс вирубують гектарами і нелегально продають – це завдає великого збитку нашій державі. Але постійний моніторинг виведе їх з тіні.

Кожен відповість за те, що дозволяє собі плутати державне зі своїм, приватним. Принциповий момент – ми зупинимо злочинні схеми тільки тоді, коли ті, хто це скоїв, потраплять до в'язниці. Сьогодні вже достатньо доказової бази для масштабного порушення кримінальних справ і доведення їх до результативних рішень судів. Це є викликом для всієї правоохоронної системи, а наш уряд сприятиме об'єктивному розслідуванню.

Через три місяці хочу почути з кожного лісагентства, що було зроблено, у тому числі правоохоронною системою, для припинення контрабанди лісу!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: