«Я повернувся». Вакарчук зробив гучне повідомлення

«Я повернувся». Вакарчук зробив гучне повідомлення
Шанувальники вітали повернення Вакарчука на велику сцену, однак знайшлися і такі, що дорікали через невдалий похід у ВР
Фото: Святослав Вакарчук/Facebook

Вакарчук уперше за два роки виступив на великій сцені

Фронтмен гурту «Океан Ельзи» та екснардеп від партії «Голос» Святослав Вакарчук повернувся на велику сцену. Напередодні група зіграла рокенрольний сет на Atlas Weekend. Знімок виступу Вакарчук опублікував на своїй сторінці у Facebook, підписавши його «Я повернувся!».

Крім того, Святослав Вакарчук зазначив, що вже десять років не брав участі у фестивалях та два роки не давав великих концертів.

«Дякуємо десяткам тисяч людей у всіх фанзонах за енергію піднятих рук і відкритих сердець. Все тільки починається. До зустрічі на стадіонах!», – ідеться у дописі на Facebook.

Водночас у коментарях думки користувачів розділилися. Одні вітали повернення артиста до виступів та активної творчості, інші ж вказували на те, що він негідно вчинив зі своїми виборцями, коли покинув Верховну Раду.

«Співайте,пане Славко, співайте! З Вашими піснями щодень! Удачі Вам!»

«Так, повернувся, але шани як до патріота України не повернути», – пишуть під знімком.

Як пише видання «Obozrevatel», до публіки під час концерту вийшла і молода виконавиця Віталіна Мусієнко, з якої Вакарчуку приписують роман.

Коли співачка з'явилася на сцені, музикант, імовірно, через хвилювання завчасно почав співати перший куплет, а в фіналі виступу навіть став перед дівчиною на коліна.

До слова, Віталіна Мусієнко брала участь у вокальному шоу «Голос країни» і була в команді Вакарчука. Вона їздила з музикантом в його гастрольний тур з новим проектом «Оранжерея». На сцені артисти ніжно трималися за руки і обнімалися.

Раніше відомий український музикант, лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук повідомив, що розлучився зі своєю цивільною дружиною Лялею Фонарьовою. Пара розбіглася після більш ніж 20 років «щасливого і насиченого радістю життя».

Також Вакарчук заявляв, що не хоче, щоб його особисте життя ставало надбанням громадськості.

Нагадаємо, Гриценко ошелешив Вакарчука заявивши «Нєхрєн йти ні в парламент, ні в уряд» (відео).

До слова, партія «Голос» веде 175 кандидатів в народні депутати в загальнодержавному окрузі. Центральна виборча комісія опублікувала на сайті відповідний партійний список.

Варто відзначити, що Вакарчук допустив, що піде у виконавчу владу.

Як повідомлялося, Вакарчук у Харкові обмовився про «російський Крим».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: