На Вінниччині захворіли на коронавірус вже четверо людей, серед них – дитина

На Вінниччині захворіли на коронавірус вже четверо людей, серед них – дитина
На Вінничині підтвердили коронавірус вже у чотирьох осіб

Зразки матеріалів ще від 4 хворих досліджують

На Вінниччині сьогодні, 26 березня, станом на 14.00 лабораторно підтвердили Covid-19 вже у чотирьох осіб, в тому числі у дитини.

Про це повідомляє Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ.

 «Станом на 14.00 26 березня на території Вінницької області зареєстровано 32 підозри на Covid-19. У 24 випадках діагноз лабораторно не підтверджений, в 4 випадках виявлений коронавірус, в тому числі, в однієї дитини», - йдеться у повідомленні

 Згідно з повідомленням, зразки матеріалів ще від 4 хворих досліджують.

зазначають, що Вінницький обласний лабораторний центр отримав по лінії гуманітарної допомоги 18 наборів реагентів для проведення досліджень методом полімеразної ланцюгової реакції.

Нагадаємо, раніше повідомили про три випадки інфікування коронавірусом у Вінницькій області. Два з них підтвердили 26 березня.

Станом на 10:00 26 березня в Україні 156 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 5 летальних, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 43 нові випадки.

У Києві зафіксовано ще шість випадків захворювання на коронавірус. Кількість киян, що захворіли на COVID-19, зросла в місті до 40 осіб.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: