Президент відкрив перші змагання у новому спорткомплексі на Дніпропетровщині

Президент відкрив перші змагання у новому спорткомплексі на Дніпропетровщині
За словами президента, у Дніпропетровській області сьогодні понад 80% людей в сільській місцевості вже об'єдналися в громади і люди самі визначають, як розпоряджатися своїми грошима

Спорткомплекс в смт Слобожанському був введений в експлуатацію минулого тижня

Президент України Петро Порошенко відкрив перші змагання в новому спорткомплексі в смт Слобожанське Дніпропетровської області. Цей сучасний триповерховий спортивний комплекс був побудований цього року зусиллями Дніпропетровської облдержадміністрації за участі Слобожанської об'єднаної територіальної громади.

За словами президента, у Дніпропетровській області сьогодні понад 80% людей в сільській місцевості вже об'єдналися в громади. «Люди самі визначають, як розпоряджатися своїми грошима», - зазначив Порошенко.

Як зазначив радник губернатора Дніпропетровської області Юрій Голик, у 2016 році тут «з нуля» побудували садок на 220 дітей. «Тепер побудували багатофункціональний спорткомплекс. Таке масштабне будівництво у Слобожанській ОТГ - вперше за роки незалежності України», - заявив Голик.

.jpg_31

Нагадаємо, що спорткомплекс в Слобожанському був введений в експлуатацію минулого тижня. У новій будівлі комплексу є конференц-зал, номери для проживання спортсменів, які приїжджають на змагання, зал бойових видів спорту, зал для фітнесу, сауна, більярдний зал і кафетерій. Поряд зі спорткомплексом будується басейн на 25 метрів.

Всього Дніпропетровська ОДА будує 20 спортивних об'єктів по всій області - стадіони, спорткомплекси і басейни.

Крім того, в Слобожанському Дніпропетровська ОДА побудувала новий 9-поверховий будинок для жителів громади.

Як повідомлялося, Президент Порошенко озвучив план на свій другий строк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: