Супрун анонсувала запуск проекту «Електронний рецепт»

Супрун анонсувала запуск проекту «Електронний рецепт»
Уляна Супрун

За прогнозами в.о. міністра, «Електронний рецепт» буде працювати у всій країні вже до кінця цього року

В Україні цього року запровадять проект «Електронний рецепт». Про це заявила в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун на засіданні Кабінету міністрів України.

«У цьому році ми запускаємо пілотний проект «Електронного рецепту». Вже визначили регіони, де стартує проект наступного місяця: це Вінниця, Дніпро, Івано-Франківськ, Черкаси і Бахмут. Як це буде працювати? Лікар заносить в комп’ютер або на планшет дані для елекронного рецепту для пацієнта та діючу речовину для лікування його захворювання. Лікар ставить туди свій електронний підпис. Пацієнт отримує смс-ку, йде до аптеки, показує її фармацевту і отримує свої ліки.», - пояснила Супрун.

За прогнозами в.о. міністра, «Електронний рецепт» буде працювати у всій країні вже до кінця року.

Раніше повідомлялося, що 3 квітня комітет Верховної Ради з питань охорони здоров'я рекомендував парламенту прийняти звернення до Кабінету міністрів про відставку в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун.

Крім цього, комітет з питань охорони здоров'я заслухав «Звіт Уряду про хід і результати виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України у 2017 році» в частині роботи МОЗ та визнав роботу Міністерства охорони здоров'я в 2017 році незадовільною.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: