Комітет Ради з питань охорони здоров'я хоче відставки Супрун

Комітет Ради з питань охорони здоров'я хоче відставки Супрун
Уляна Супрун

Профільний комітет Ради вирішив звернутися до парламенту з вимогою звільнити в.о. міністра охорони здоров'я Уляну Супрун

Комітет Верховної Ради з питань охорони здоров'я рекомендував парламенту прийняти звернення до Кабінету міністрів про відставку в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун. Про це повідомляє видання «Лівий берег».

7 з 12 членів комітету проголосували за проект постанови № 5642 «Про визнання роботи першого заступника Міністра охорони здоров'я України, тимчасово виконуючого обов'язки Міністра охорони здоров'я України Супрун Уляни-Надії незадовільною і звернення до Кабінету Міністрів України про звільнення її із займаної посади».

Автор проекту постанови, член комітету і народний депутат від «Опозиційного блоку» Ігор Шурма заявив, що Супрун не має належної освіти і диплома, а також порушує українське законодавство, виконуючи обов'язки міністра більше шести місяців.

Варто відзначити, що Кабінет міністрів призначив Супрун виконувачем обов'язків голови МОЗ у кінці липня 2016 року.

Крім цього, комітет з питань охорони здоров'я заслухав «Звіт Уряду про хід і результати виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України у 2017 році» в частині роботи МОЗ та визнав роботу Міністерства охорони здоров'я в 2017 році незадовільною.

Таке рішення затвердили 9 з 12 членів комітету.

Нагадаємо, у грудні 2017 року ходили чутки про відставку Супрун. Тоді вона заявила, що цього не станеться.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: