На Одещині зник прикордонник, пізніше його знайшли мертвим

На Одещині зник прикордонник, пізніше його знайшли мертвим
Причиною можливого суїциду стали сімейні негаразди військовослужбовця.

Тіло військового знайшли з вогнепальним пораненням за кілька кілометрів від місця несення служби

Сьогодні вночі на ділянці Подільського загону в районі населеного пункту Словяносербка під час несення служби з охорони Державного кордону зник військовослужбовець за контрактом із вогнепальною зброєю, пізніше його знайшли мертвим. Про це повідомив Олег Слободян, помічник Голови Державної прикордонної служби України.

Як тільки факт зникнення було виявлено, прикордонники спільно з Нацполіцією відразу організували пошук військослужбовця. По тривозі були підняті резерви загону, до пошуку залучено підрозділи Нацполіції, СБУ, інших правоохоронних органів, активістів з числа місцевого населення.

В результаті кілька годинних пошуків інспектор прикордонної служби був знайдений без ознак життя, з вогнепальним пораненням за кілька кілометрів від місця несення служби. Із попереднього вивчення обставин інциденту, причиною можливого суїциду стали сімейні негаразди військовослужбовця.

Наразі за фактом смерті порушено кримінальну справу. Державна прикордонна служба також проводить внутрішнє розслідування інциденту. Колегія відомства висловила слова співчуття рідним та близьким загиблого.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: