Окупанти на Донбасі масово хворіють на кір – штаб АТО

Окупанти на Донбасі масово хворіють на кір – штаб АТО

Штаб попереджає, що на окупованій території можлива епідемія

Епідемія кору загрожує тимчасово захопленим районам Луганської та Донецької областей
Російські окупаційні адміністрації РФ, які управляють тимчасово окупованими районами Луганської та Донецької областей, приховують спалахи інфекційних захворювань в лавах окупантів. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці у соцмережі Facebook.

«Через лояльні до ідеї «руського міра» ЗМІ кремлівські найманці час від часу поширюють завідомо неправдиві новини на кшталт: «тисячі громадян з підконтрольних українському Уряду територій скористалися медичними послугами «республіканських ескулапів». Насправді ситуація з наданням медичних послуг на окупованих територіях є критичною», - йдеться у повідомленні.

Проте, розвідка штабу АТО, має інформацію, що командування так званих армійських корпусів російсько-окупаційних військ приховує факти захворювання особового складу на кір.

«На сьогоднішній день медичної допомоги потребують більше трьох десятків «їхтамнєтов» так званих окремої артилерійської бригади та 3 мотострілецької бригади 1 АК. Зважаючи на те, що різноманітні інфекційні хвороби ширяться серед «боєвого братства» з геометричною прогресією можна з певною долею ймовірність припустити, що це лише початок епідемії», - додали у прес-службі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що медики зафіксували два летальнівипадки на території Одеської області внаслідок захворювання на кір.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: