Скільки снарядів росіяни використовують на східному фронті за тиждень: цифри шокують

Скільки снарядів росіяни використовують на східному фронті за тиждень: цифри шокують
ЗСУ успішно знищують техніку й живу силу ворога на напрямках фронту, де відбувались запеклі бої
фото з відкритих джерел (ілюстративне)

Щотижня окупанти здійснюють близько 8000 обстрілів по всій східній лінії фронту

Ворог щотижня проводить до 8000 обстрілів на лінії фронту. Про це в ефірі національного телемарафону заявила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

За її словами, по окремих напрямках ситуація мінлива.

«На Сході дуже гаряче на багатьох напрямках. Щотижня здійснюється близько 8000 обстрілів по всій східній лінії фронту. На це йде близько 400 тис. снарядів», – сказала Маляр.

Маляр пояснила, що коли ЗСУ знищують техніку й живу силу ворога на напрямку, де відбувались запеклі бої, російським загарбникам доводиться перегруповуватися, тому кількість обстрілів та атак може падати і здається, що ситуація стабілізується, про це зовсім не так. Вона нагадала, що ворог намагався просунутись в сторону Купʼянська кілька тижнів тому, але був зупинений українськими військовими і зараз перегруповується.

Нагадаємо, що окупаційні війська країни-агресора Росії готуються до нової хвилі наступу на Куп'янсько-Лиманському напрямку на фронті. Загарбники стягують туди нові резерви, зокрема, десантно-штурмові бригади. Окупанти комплектують резерви з військ, які перебували на відновленні – вони замінять тих, хто «виснажився».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: