У Львові суттєво зросла кількість постраждалих унаслідок ракетної атаки (оновлено)

У Львові суттєво зросла кількість постраждалих унаслідок ракетної атаки (оновлено)
Рятувальна операція у Львові триває
фото: ДСНС

Наразі відомо про четверо загиблих

Кількість поранених внаслідок нічного ракетного удару росіян по Львову зросла до 37 людей. Про це повідомляє пресслужба МВС України.

«За попередніми даними внаслідок ракетної атаки російських окупантів загинуло чотири особи, постраждало 37. Врятовано сім осіб, евакуйовано – 64», – йдеться у повідомленні.

На місці ворожого удару проводяться аварійно-рятувальні та пошукові роботи в під’їздах зруйнованого будинку. Евакуйовано 14 автомобілів з під’їздних шляхів, розкрижовано шість дерев для проїзду та встановлення інженерної техніки.

Рятувальна операція триває.

Нагадаємо, у Львові цієї ночі пролунали вибухи під час чергової ворожої повітряної атаки. Внаслідок цього є загиблі та поранені громадяни, а також –пошкодження на об'єктах інфраструктури та влучання у житловий будинок.

За останніми даними, кількість загиблих у результаті нічного ракетного удару зросла до чотирьох осіб.

Мер Львова Садовий заявив, що атака на цивільну інфраструктуру Львова у ніч на 6 липня стала найбільшою від початку повномасштабного вторгнення. Зокрема, зруйновано житловий будинок, офісний комплекс, є руйнації у школі, в гуртожитках Львівської політехніки.

Сили оборони розкрили головну небезпеку «Калібрів».

Триває 498-ма доба повномасштабної війни Росії проти України. Противник і надалі зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках – протягом минулої доби відбулось 38 бойових зіткнень. 

Читайте також: Вийшли в укриття за мить до трагедії. У Львові дивом врятувався журналіст «Главкома» із сімʼєю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: