Атака безпілотників на Суми. Ексголова ОВА заявив, що трагедії можна було уникнути      

Атака безпілотників на Суми. Ексголова ОВА заявив, що трагедії можна було уникнути      
Унаслідок російської атаки на Суми одна людина загинула, 16 поранені
фото: пресслужба ДСНС

Дмитро Живицький: «Чому не було оголошено тривогу, якщо було відомо що ці «шахеди» летять» у бік Сум»  

Трагедії, яка сталася сьогодні в Сумах внаслідок атаки російських безпілотників можна було б уникнути, якби вчасно було повідомлено про небезпеку в області. Про це заявив колишній голова ОВА Сум Дмитро Живицький.

«Жахлива трагедія сьогодні у Сумах. Вперше за рік є загиблі і поранені в обласному центрі! Змушений перервати мовчання в публічній площині щоб виказати свої емоції.  Це біль через загибель людей (за життя важко поранених борються лікарі), жаль і люта злість!  Злість на ворога, але з ними давно все зрозуміло!

Але ще є один вид злості! Злість через те що цієї трагедії треба і можна було уникнути! 

Чому не було оголошено тривогу, якщо було відомо що ці «шахеди» летять у бік Сум як тільки їх помітили на межі Сумського району і ще багато таких «чому?». Я просто в ах...ї з того що відбувається останні місяці на Сумщині... Не хочу це усе коментувати бо цензурних слів майже немає...», – написав Живицький.

Ексголова ОВА також висловив співчуття рідним та близьким загиблих.

Атака безпілотників на Суми. Ексголова ОВА заявив, що трагедії можна було уникнути       фото 1

Російські військові зранку 3 липня атакували Суми. Унаслідок атаки безпілотника було сильно пошкоджено житловий будинок, жахливий момент влучання потрапив на кадри відео. Унаслідок російської атаки на Суми одна людина загинула, ще 16 отримали поранення.

Уночі та вранці ворог здійснив п'ять обстрілів Сумщини. Зафіксовано 12 вибухів. Обстрілів зазнали Хотінська; Середино-Будська; Білопільська; Есманська громади. Без наслідків. Вчора протягом дня росіяни здійснили 20 обстрілів прикордоння. Зафіксовано 116 вибухів. Обстрілів зазнали Краснопільська, Миропільська, Білопільська, Юнаківська, Хотінська, Глухівська, Шалигинська, Путивльська громади. Краснопільська громада: внаслідок обстрілу пошкоджено два приватних будинки. Також зафіксовано обстріл з міномету (4 вибухи). Путивльська громада: зруйновано приватний будинок, ще один будинок пошкоджено.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: