«Це жах». Єрмак розповів правду про свій день народження

«Це жах». Єрмак розповів правду про свій день народження
Андрій Єрмак переконує, що не організовував жодних урочистостей на свій 50-й день народження
фото з відкритих джерел

Керівник Офісу президента пояснив, що літав разом із президентом до Карпат не для святкування

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак стверджує, що насправді не святкував свій день народження в компанії президента у минулі вихідні, як про це повідомляли ЗМІ. Також Єрмак розповів в інтерв’ю РБК, що взагалі день народження для нього – це жах.

«Щодо Гути – я не люблю дні народження в принципі. Щоразу хочеться крізь землю провалитися. Стою і чекаю, щоб цей жах скоріше закінчився. Почуваюся дуже ніяково в такі моменти. Я і без цих традицій чудово знаю, хто і як до мене ставиться. Тому всі, хто мене знає... Та їм просто смішно, коли чують про якесь свято», – зазначив Андрій Єрмак.

Керівник Офісу пояснив, що відвідував Гуту з метою вивчити локацію, де невдовзі відбуватиметься дипломатичний форум за участі всіх послів України.

«Тож у п'ятницю ми туди полетіли. Туди ж приїхав, повертаючись із відрядження, пан Чернишов (Олексій Чернишов, міністр розвитку громад та територій України – «Главком»). У суботу я особисто пропрацював там півдня. Далі, як би дивно це не звучало, у свій день народження, я встав о п’ятій ранку, о шостій ми виїхали до Івано-Франківська, о сьомій – вилетіли до Києва», – пояснив Єрмак.

Щодо закидів про використання вертольоту ДСНС для перельотів разом із президентом до Гути і назад, Єрмак наголосив, що такі дії передбачені відповідними протоколами безпеки.

«Полетіли на військовому гелікоптері, який навіть не долітав без дозаправки, довелося сідати і заправлятися. Тож у п'ятницю ми дісталися пізнього вечора, коли було вже темно. Згідно з протоколом, коли таке відбувається, залучається вертоліт супроводу. Це єдина причина залучення борту ДСНС. Президент ніколи не літає приватними літаками, користується лише державними. А якщо я сам лікую у відрядження, то користуюсь звичайними рейсовими літаками», – підсумував Андрій Єрмак.

Раніше ЗМІ оприлюднили інформацію про те, що Зеленський та Єрмак для святкування використали гелікоптери рятувальників як таксі. Натомість глава МВС каже, що використання гелікоптерів посадовцями – це «звичайна практика».

Раніше стало відомо, що Єрмак відсвяткував день народження із Зеленським на Прикарпатті.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: