Гриценко хоче, щоб опозиція висунула єдиного кандидата в президенти. Його самого?

Гриценко хоче, щоб опозиція висунула єдиного кандидата в президенти. Його самого?
Анатолій Гриценко

У «Громадянській позиції» переконані, що висунути єдиного кандидата — це «дуже правильне рішення»

Анатолій Гриценко, голова партії «Громадянська позиція», говорить, що з максимальними зусиллями працює з колегами над тим, аби висунути єдиного кандидата на президентські вибори у 2019 році. Про це політик заявив у коментарі «Главкому».

«Ми з максимальними зусиллями працюємо над тим, аби висунути єдиного кандидата. Це буде дуже правильне рішення, якщо ми говоримо про перемогу, а не про те, щоб висунути десять чоловік і спрацювати на Порошенка», — сказав Гриценко.

На питання, хто саме буде цим єдиним кандидатом, політик відповів, що це визначиться напередодні виборів.

«Коли ми починали цей переговорний процес, вдвічі більший був рейтинг у Садового, а зараз ситуація змінилася. Вона може змінитись і надалі. Той, у кого буде найбільший шанс, і піде в президенти», — резюмував Гриценко.

Нагадаємо, на початку лютого Анатолій Гриценко і Святослав Вакарчук знаходились на першому місці в рейтингу довіри українців - 25% громадян ставились до цих політиків позитивно. Такі дані опитування громадської думки оприлюднила компанія GFK на замовлення американської некомерційної організації International Republican Institute. Слідом за Вакарчуком і Гриценком в рейтингу слідували Андрій Садовий (20% опитаних ставляться до нього позитивно), Юлія Тимошенко (19%) і Вадим Рабинович (17%).

Читайте також матеріал «Главкома»: Третього не дано: як шукають альтернативу Порошенку і Тимошенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: