Луценко назвала кількість поправок до законопроекту про реінтеграцію Донбасу

Луценко назвала кількість поправок до законопроекту про реінтеграцію Донбасу
Представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко

Законопроект може бути винесений на голосування через один пленарний тиждень

На сьогоднішній день в комітет з нацбезпеки надійшло понад дві тисячі поправок до законопроекту щодо реінтеграції Донбасу.

Про це заявила народний депутат від Блоку Петра Порошенка, представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко заявила в ефірі телеканалу «Інтер».

«На сьогоднішній день в комітет з національної безпеки, який очолює Сергій Пашинський, надійшло понад дві тисячі поправок до цього закону», - сказала вона.

За її словами, значна частина з яких не має відношення до тіла документа і вступає в протиріччя з його принципами. Сам же законопроект може бути винесений на голосування через один пленарний тиждень.

«На 6 листопада вже заявлений комітет, де будуть ці правки розглядатися... Продовження розгляду цього законопроекту і продовження роботи над поправками, напевно, буде і 8 листопада. Я думаю, що на кінець другого пленарного тижня (13-19 листопада - ред.), він буде винесений в зал, якщо встигнуть народні депутати», - повідомила Луценко.

Раніше повідомлялося, що перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко внесе правки в законопроект про реінтеграцію Донбасу.

Нагадаємо, 6 жовтня Рада ухвалила у першому читанні закон про реінтеграцію Донбасу.

Проти президентського проекту щодо Донбасу проголосували 32 нардепи.

Повідомлялося, що у законопроект про реінтеграцію окупованих територій будуть внесені правки, зокрема, щодо деокупації Криму. 

Також Верховна Рада України підтримала за основу та в цілому законопроект №7164 «Про створення необхідних умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької і Луганської областей». 7 жовтня президент Петро Порошенко підписав закон. 

10 жовтня підписаний президентом закон «Про створення необхідних умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей» набув чинності.

Читайте також статті:

Як будуть повертати Донбас? Основні тези нового плану Порошенка

Роман Безсмертний: Прийняття законопроектів щодо Донбасу провокує загострення конфлікту

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: