На виборах у Слов’янську зникла голова виборчкому з печаткою

На виборах у Слов’янську зникла голова виборчкому з печаткою

На місце пригоди прибула поліція

Фото: Опора

Пошуки тривали 2,5 години

Члени міської територіальної виборчої комісії Слов’янську зранку виявили відсутність у сейфі печатки ТВК. Як повідомляє громадська мережа «ОПОРА», відповідна інформаціяпоширилась у соцмережах. Спостерігачі з’ясовували обставини справи у представників поліції та заступника голови ТВК.

Заступник голови Слов’янської ТВК Ілля Мілевич розповів, що зранку не міг зв'язатися телефоном з головою комісії Надією Петровою, вона з’явилась на дільниці із великим запізненням.

«Станом на 8:30 печатка комісії у сейфі була відсутня.  У зв’язку з цим ми намагалися зв'язатися телефоном з головою комісії Надією Петровою, голова на дзвінки не відповідає. Я не знаю, що відбувається, оскільки відповідальною за збереження печатки є голова. Я особисто надав заяву на 102, викликав поліцію для того, щоб вони визначали, де знаходиться печатка. Пізніше пройшла одна з членкинь комісії, який повідомив, що печатка знаходиться у сусідньому кабінеті, з її слів, саме там залишила печатку голова. Зараз, через 2,5 години з'явилась голова з печаткою, поклала її до сейфу, не опечатала його, залишила ключ та пішла», – сказав Мілевич.

Старший інспектор Слов'янського відділу поліції Марія Тюріна повідомила, що поліція з’ясовує подробиці пригоди.

«Зранку 22 листопада  на номер 102 надійшло повідомлення, що у Слов’янській міській ТВК зникла печатка. На місці подій працює поліція, проводиться перевірка даного факту, інформацію внесено до Єдиного обліку повідомлень», – зазначила вона.

Раніше повідомлялося про те, що поліція відкрила три кримінальних провадження у зв'язку з порушеннями виборчого процесу в "день тиші" напередодні другого туру місцевих виборів в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: