Тимошенко дала інтерв’ю каналу, що зняв пропагандистський фільм про Майдан

Тимошенко дала інтерв’ю каналу, що зняв пропагандистський фільм про Майдан
Скріншот відео

Після інтерв’ю Тимошенко влаштували провокацію, на яку та не могла відповісти

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко, перебуваючи в Ізраїлі, дала коротке інтерв’ю російськомовному каналу Iland, що зняв пропагандистський фільм про Майдан.

На декілька питань каналу Тимошенко відповіла, перебуваючи в православному храмі в Єрусалимі.

Тимошенко заявила, що перебувала в Єрусалимі «не з політичною метою», а з духовною. За її словами, у її планах було висповідатися, помолитися і відвідати всі святі місця, які вона встигне відвідати. Також вона заявила, що хоче вибачитись за свої помилки перед богом і перед людьми.

«Я мрію, щоб можна було б повернути моєму народові мир, справедливість, любов та єдність», - сказала вона.

Вона повідомила, що однією зі своїх помилок вважає нерозуміння сили любові. За її словами, не все можна змінити в країні агресивним способом, за допомогою критики, боротьби зі своїми опонентами.

«Я хотіла замінити агресію, протистояння, ось цю нескінченну боротьбу на любов, гармонію на баланс і взаєморозуміння», - сказала вона, додавши у відповідь на слова кореспондентки, що із корупцією в Україні треба боротися глибокими, докорінними змінами, які не залишають місця для зловживань.

Вже після інтерв’ю, говорячи з експертом, журналістка влаштувала провокацію і повідомила в ефірі, що лідерка опозиції начебто привітала Володимира Путіна із переобранням на пост президента РФ. Альберт Фельдман, директор інституту стратегічних досліджень імені Голди Меїр, відкинув подібні чутки, відзначивши, що навіть проросійські політики в Україні відкрито чи напіввідкрито не висловлюють свою підтримку Путіну.

Раніше стали відомі подробиці виробництва пропагандистського фільму, знятого ізраїльським каналом Iland про події 2013 – 2014 років в Україні. Як стверджує журналістка Ольга Бакушинська, цей фільм з’явився внаслідок цілеспрямованого замовлення, оплаченого грошима з Росії.

Вона відзначила, що після випуску фільму, його оперативно показав російський пропагандистський «Перший канал» (справді, на каналі Iland фільм було опубліковано 27 лютого, а сюжет про нього було показано на російському каналі вже 28 лютого – ред.).

Нагадаємо, політолог і екс-депутат Верховної Ради Тарас Чорновіл стверджує, що лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко перебувала разом з олігархом Ігорем Коломойським в Ізраїлі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: