У «Демальянсі» розповіли, кого можуть підтримати на президентських виборах

У «Демальянсі» розповіли, кого можуть підтримати на президентських виборах
Василь Гацько

«Демальянс» наразі працює над тим, аби створити союз демократичних сил, від якого був би єдиний кандидат на президентську посаду

У партії «Демальянс» заявили, що на даний момент розглядають трьох політиків, яких готові підтримати на президентських виборах у 2019 році. Кого саме — розповідає в коментарі «Главкому» депутат «Демальянсу» Василь Гацько.

«Ми працюємо над тим, аби створити союз демократичних сил, від якого був би єдиний кандидат на президентську посаду. Садовий, Гриценко, Вакарчук – це ті політики, які мають найбільшу підтримку і можуть бути претендентами на звання кандидату від нашого альянсу», — говорить Гацько.

Тим же часом він не виключає, що може бути хтось інший, але «поки ці прізвища є найреальнішими».

«Це виграшна стратегія і для країни, і для тих суб’єктів, яких я назвав, тож це буде дуже мотивувати до об’єднання», — резюмував Гацько.

Нагадаємо, на початку лютого Анатолій Гриценко і Святослав Вакарчук знаходились на першому місці в рейтингу довіри українців - 25% громадян ставились до цих політиків позитивно. Такі дані опитування громадської думки оприлюднила компанія GFK на замовлення американської некомерційної організації International Republican Institute. Слідом за Вакарчуком і Гриценком в рейтингу слідували Андрій Садовий (20% опитаних ставляться до нього позитивно), Юлія Тимошенко (19%) і Вадим Рабинович (17%).

Читайте також матеріал «Главкома»: Третього не дано: як шукають альтернативу Порошенку і Тимошенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: