У Косово порадили Україні рецепт поведінки з Росією

У Косово порадили Україні рецепт поведінки з Росією
Екс-віце-прем’єр самопроголошеного Косова Едіта Тахірі
Фото з відкритих джерел

Політик з Косово пропонує Україні вигідну угоду

Екс-віце-прем’єр самопроголошеного Косова Едіта Тахірі вважає, що для України шлях позбавитися залежності від Росії полягає у визнанні Косова. Про це вона зазначила в інтерв’ю «Главкому».

«Косово запровадило частину загальноєвропейських санкцій проти Росії. Ми думаємо, що така політика допоможе народам досягти свободи та допоможе обмежити негативний вплив Росії. Визнання Косова – це шлях позбавитися залежності від Росії», — зазначила Тахірі.

Політик додає, що інтегрувати людей з Донбасу в українське суспільство — складна проблема, вирішення якої належить віднайти самій Україні, оскільки сусідні країни займаються маніпуляціями.

«Потрібен діалог у міжнародній площині, діалог усередині вашої країни. Проблема не може вирішитися сама собою. Ми успішно працюємо над тим, аби реінтегрувати сербське населення у суспільство Косова, цим досвідом ми можемо поділитися з Україною», — резюмувала Тахірі.

Повну версію інтерв’ю читайте тут: Екс-віце-прем’єр самопроголошеного Косова Едіта Тахірі: Україні слід домовлятися з Росією так, як ми домовляємося із Сербією

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: