ППО приземлила 73 ракети та 10 Shahed 

ППО приземлила 73 ракети та 10 Shahed 
Наші захисники показали клас ворожій авіації 
фото ілюстративне, з відкритих джерел

Рашисти масовано атакували Україну, та їхні снаряди перехоплювали ЗСУ 

Сьогодні, 15 листопада, силами ЗСУ збито 73 крилаті ракети з понад 90, випущених рашистами, та 10 «шахідів». Про це повідомило командування Повітряних Сил Збройних Сил України. 

Російські окупанти вдарили по України крилатими ракетами повітряного та морського базування. До чергового терористичного акту вони залучили 14 літаків-ракетоносців стратегічної авіації Ту-95, кораблі Чорноморського флоту Росії та іранські ударні дрони-камікадзе Shahed-136/131.

Загалом випустили понад 90 ракет: близько 70 крилатих ракет Х-101/Х-555 авіаційного базування з півночі Каспійського моря та з району Волгодонська (Ростовська область), а також близько 20 ракет «Калібр» морського базування з акваторії Чорного моря та 10 дронів-камікадзе.

ППО приземлила 73 ракети та 10 Shahed  фото 1

За попередніми даними, ППО знищила 73 ракети та всі 10 дрони-камікадзе. 

Ворог подовжує атакувати високоточною зброєю об’єкти критичної інфраструктури України. Також внаслідок рашистських ракетних ударів постраждали і багатоквартирні житлові будинки.

Як відомо, пошкоджені 15 об’єктів енергетичної інфраструктури. Зараз тривають аварійні відключення у багатьох областях. 

Нагадаємо, на тлі масованої ракетної атаки президент Володимир Зеленський звернувся до українців. Глава держави закликав громадян берегти себе. Президент також закликав українців не ігнорувати повітряні тривоги. 

15 листопада вибухи пролунали у більшості українських областей. Під ударом опинилися Київська, Львівська, Рівненська, Кіровоградська, Сумська, Чернігівська, Тернопільська, Волинська, Житомирська, Хмельницька та інші області. 

Нагадаємо, російські загарбники випустили по Україні приблизно сотню ракет, таким чином перевищивши масований ракетний удар 10 жовтня, коли окупанти спрямували на Україну 84 ракети. 

Як відомо, російські загарбники сьогодні, 15 листопада, здійснили масовану ракетну атаку на Україну. Прильоти зафіксовано у столиці та ще дев’ятьох областях.

Російські терористи завдали чергового спланованого удару по об’єктах енергетичної інфраструктури. Ситуація критична.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: