Українська делегація в ПАРЄ попсувала свято росіянам - Ар'єв

Українська делегація в ПАРЄ попсувала свято росіянам - Ар'єв

Повної ратифікації російської делегації сьогодні не буде, одне питання підвисло над росіяним дамокловим мечем, - Ар'єв

Регламентний комітет ПАРЄ визнав, що заперечення повноважень російської делегації з процедурних причин залишається в силі, - нардеп

Народний депутат України, віцепрезидент ПАРЄ заявив, що українська делегація сьогодні попсувала свято росіянам. Про це Ар’єв написав на своїй сторінці у Facebook.

За словами нардепа, регламентний комітет ПАРЄ визнав, що заперечення повноважень російської делегації з процедурних причин залишається в силі.

«Комітет ПАРЄ одноголосно надіслав до Венеціанської комісії на вивчення питання: чи є депутатами ті, хто обрані в російський парламент за допомогою голосів Криму в одномандатному окрузі РФ (за партійними списками)? Тобто, повної ратифікації російської делегації сьогодні не буде, одне питання підвисло над росіяним дамокловим мечем», - наголосив Ар’єв.

Як повідомлялося, росіянина Слуцького не обрали віцепрезидентом ПАРЄ.

Україна заблокувала автоматичне призначення російського депутата віцепрезидентом ПАРЄ.

Раніше стало відомо, що Росія вже хоче відправити у ПАРЄ «депутатів» від окупованого Криму.

Нагадаємо, Парламентська асамблея Ради Європи в ніч на вівторок ухвалила резолюцію та внесла зміни до регламенту, що може ускладнити або заблокувати накладання санкцій на російську делегацію та забезпечити її повернення до Асамблеї без виконання міжнародних зобов’язань.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: