Рік президента Зеленського. Банкова зняла документальний фільм

Рік президента Зеленського. Банкова зняла документальний фільм
Зеленський пообіцяв після карантину наживо влаштувати конференцію для представників ЗМІ, «а не через монітор комп'ютера»

Стрічку можна переглянути в соціальних мережах, а також на ряді провідних українських телеканалів

В Офісі президента повідомили, що сьогодні, 22 квітня о 19.00 відбудеться прем'єрний показ фільму «Рік президента Зеленського». Про це йдеться на сторінці Офісу президента у Facebook.

Зазначається, що стрічку можна буде переглянути в соціальних мережах (на офіційній Facebook-сторінці ОПУ), а також на ряді провідних українських телеканалів.

Також в Офісі президента пообіцяли, що після карантину глава держави наживо влаштує конференцію для представників ЗМІ, «а не через монітор комп'ютера».

У кіно глядачам покажуть, як Зеленський керував країною протягом року.

Зокрема, Зеленський у стрічці заявив, що «зараз Україну знає кожен американець. «Не будемо казати через які причини. Це не важливо. У нас з Америкою міцні відносини зараз», - наголосив глава держави.

Нагадаємо, що за результатами другого туру президентських виборів 21 квітня 2019 року Зеленський переміг свого опонента Петра Порошенка, набравши 73,22% підтримки проти 24,45% за тодішнього глави держави. 20 травня відбулася інавгурація новообраного президента.

До речі, наприкінці серпня минулого року вийшло велике інтерв'ю про 100 днів президентства Зеленського замість традиційної пресконференції. Воно було знято за рахунок самого президента і студії «Квартал 95». Тоді Зеленський дав інтерв'ю акторові з серіалу «Слуга народу» Станіславу Боклану.

Читайте більше:  

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: