На родовищі Злочевського висадився американський десант

На родовищі Злочевського висадився американський десант

Burisma Group організувала форум з Atlantic Council і показала делегації з США свій бізнес

Одна з найбільших газовидобувних компаній України Burisma Group, що належить Миколі Злочевському, запросила американську делегацію на свої родовища в Харківській області. Після форуму з україно-американського партнерства, який відбувся 17 квітня у Харкові за підтримки Burisma Group і під патронатом Харківської ОДА, Burisma Group показала буріння двох надглибоких свердловин і технологічну УКПГ двом колишнім послам США в Україні - Джону Гербсту та Роману Попадюку, а також Евелін Фаркас, екс-заступнику міністра оборони США з питань Росії, України та Євразії, і Моргану Вільямсу, президенту Американо-Української ділової ради (USUBC).  Американці провели переговори з менеджерами компаній Злочевського, пообіцяли підтримку і ознайомилися з тим, як працює американське обладнання на місцях.

Приїзд американських політиків і організація Харківського форуму з питань безпеки та українсько-американського партнерства відбувся в рамках співпраці Burisma Group і Atlantic Council, впливового американського think tanks (аналітичного центру). Нагадаємо, на початку 2017-го Burisma Group заручилася підтримкою Atlantic Council в рамках двосторонніх угод про співробітництво в сфері енергонезалежності та безпеки.

На Водянівському родовищі Burisma Group працює найпотужніший буровий верстат України SK3000, який був проведений і введений в експлуатацію американською компанією Service King. Burisma використовує найпотужніше бурове обладнання, а також сейсмічний флот і флот для проведення гідророзриву пласта в Україні.

Джон Гербст, колишній посол США в Україні, директор Євразійського центру Атлантичної ради США (Atlantic Council), зазначив на Водяновському родовищі: «Тут ведеться видобуток на великих глибинах, тому необхідно дуже потужне обладнання. І те, що Burisma Group працює тут кращими буровими верстатами, викликає повагу не тільки до компанії, але і до всієї країни. Я вражений інноваційною технікою і високотехнологічними процесами».

«Саме Burisma Group стала першою компанією, яка почала стратегічне партнерство з великими виробниками нафтогазового обладнання з США, пройшовши всі процедури дью ділідженс. Сьогодні в портфелі Групи контракти з Weatherford, Halliburton, National Oilwell Varco (NOV), Schlumberger, Service King Manufacturing, Inc. Буровий верстат SK3000, вантажопідйомністю 680 метричних тонн і потужністю 3000 кінських сил - поки єдиний і найпотужніший верстат на території України і СНД. Burisma Group придбала його у компанії Service King Manufacturing, Inc. Він дозволяє бурити свердловини глибиною до 10 тис. метрів. За допомогою стратегічних партнерів по США ми формуємо новий сучасний флот для буріння газових свердловин, який може використовуватися і іншими українськими газодобувними компаніями», - вважає радник ради директорів Burisma Group, глава правління Асоціації газодобувних компаній України Вадим Пожарський.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: