«Дніпропетровськгаз Збут» спростив для клієнтів доступ до Особистого кабінету на 104.ua

«Дніпропетровськгаз Збут» спростив для клієнтів доступ до Особистого кабінету на 104.ua
За допомогою онлайн-сервісу клієнти компанії можуть контролювати стан особового рахунку, завантажувати рахунки та вчасно сплачувати за газ, не порушуючи карантинних заходів

Понад 526 тисяч клієнтів компанії вже користуються онлайн-сервісом

У ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» повідомили, що під час карантину клієнти можуть зареєструватися в Особистому кабінеті на сайті 104.ua за спрощеною процедурою.

Нині цим онлайн-сервісом користуються вже понад 526 тисяч клієнтів компанії.

Співробітники ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут», починаючи з 16 березня, обслуговують клієнтів дистанційно, щоб споживачі не відчували додаткових обмежень та не виходили зайвий раз із дому, для них екстрено розробили експрес-реєстрацію на сайті 104.ua.

«За допомогою онлайн-сервісу наші клієнти можуть контролювати стан особового рахунку, завантажувати рахунки та вчасно сплачувати за газ, не порушуючи карантинних заходів», - говорить директор ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» Тетяна Соболь.

Щоб створити Особистий кабінет на сайті 104.ua автоматично, треба подзвонити до контакт-центру:

  • (067) 62 92 104 – для мешканців Кривого Рогу,
  • (067) 62 63 104 – для мешканців Дніпра,
  • (067) 00 90 104 – для мешканців Дніпропетровської області.

Далі необхідно назвати номер особового рахунку (він вказаний у платіжці за газ). Логін та пароль для входу в Особистий кабінет надішлють смс.

Щоб зайти в Особистий кабінет на сайті 104.ua, треба перейти за посиланням, що надійде в смс на мобільний. Знайти на екрані кнопку «Вхід» та ввести логін і пароль, що вказані у повідомленні.

До відома, ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» з 1 липня 2015 року виступає гарантованим постачальником газу для споживачів природного газу м. Дніпропетровськ та Дніпропетровської області, с. Темирівка Гуляйпольського району Запорізької області та с. Придніпрянське Кобиляцького району Полтавської області (згідно з рішення НКРЕКП №653 від 16 травня 2017 р.). Компанія постачає природний газ майже 1,3 млн побутовим споживачам, 700 бюджетним установам та 152 релігійним організаціям. Серед 4 тисяч промислових і комунально-побутових підприємств, яким ми постачаємо газ, є такі підприємства, як ТОВ «Метрополія», ПАТ «Дніпропетровський тепловозоремонтний завод», ТОВ «Катеринославхліб», ТОВ «Снек Експорт» та ПАТ КБ «Приватбанк».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: