Ключове завдання Ukrlandfarming в 2019 г. - завершити реструктуризацію - Петрашко

Ключове завдання Ukrlandfarming в 2019 г. - завершити реструктуризацію - Петрашко
На думку заступника генерального директора Ukrlandfarming Ігор Петрашко, що компанія за період реструктуризації боргу скоротила земельний банк на 17% з 650 до 540 тис. га.

«Дуже важливо мати стабільне бачення майбутнього компанії», - прокоментував Ігор Петрашко.

Ukrlandfarming планує завершити реструктуризацію боргу в 2019 році. Про це в ексклюзивному інтерв'ю Latifundist.com розповів заступник генерального директора Ukrlandfarming Ігор Петрашко.

«Ukrlandfarming ставить завдання завершити реструктуризацію в 2019 р. Дуже важливе стабільне бачення майбутнього компанії. Для цього потрібно завершити реструктуризацію не тільки зовнішню, але й внутрішню», - прокоментував Ігор Петрашко.

На думку Петрашко, державні структури, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб та ситуація з Національним банком - це комплекс чинників, що потрібно вирішити з іноземними інвесторами, а не з українськими.

«Я думаю, є всі шанси завершити реструктуризацію в 2019 р. Більшість зарубіжних кредиторів готові до того, що пропозиція може їм не сподобатися. Разом з тим, пропозиція обґрунтована і базується на незалежній експертизі. Ми готові до компромісів», - доповнив Ігор Петрашко.

Також Ігор Петрашко сказав, що компанія за період реструктуризації боргу скоротила земельний банк на 17% з 650 до 540 тис. га.

Нагадаємо, що Ukrlandfarming має намір оновити пропозицію щодо реструктуризації боргу для всіх своїх кредиторів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: