Корми для несучок від «Укрлендфармінг» отримали міжнародний сертифікат

Корми для несучок від «Укрлендфармінг» отримали міжнародний сертифікат

Робоча група з отримання сертифікату НАССР ТОВ «СП «Весна 21» на чолі з Максимом Величко

Комбікормовий завод ТОВ СП «Весна 21» виробляє понад 200 тис. тонн кормів для курей на рік

Комбікормовий завод ТОВ СП «Весна 21» отримав сертифікат НАССР, що гарантує виробництво безпечних кормів для курей-несучок. Підприємство поставляє корми високої якості на основні птахофабрики агрохолдингу «Авангард», що входить до групи компаній «Укрлендфармінг» (Ukrlandfarming) українського бізнесмена Олега Бахматюка.

Як зазначає директор ТОВ СП «Весна 21» Максим Величко, вони виробляють понад 200 тис. тонн кормів для курей на рік, що постачаються для птахофабрик «Авангарду», де виробляється найбільша кількість курячих яєць не тільки в Україні, але і в Євразії.

 «Коли ми подавали заявку на сертифікацію по НАССР, ми прагнули отримати свідоцтво, що наші корми безпечні. Якість кормів безпосередньо впливає на якість самих яєць і яєчних продуктів. Тепер наші споживачі в Україні та за кордоном можуть бути впевнені - ми дотримуємося високих міжнародних норм», запевнив Величко.

 НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Point) - це міжнародна система аналізу ризиків, небезпечних факторів і контролю критичних точок на виробництві, що особливо важливо при виробництві харчових продуктів. У рамках групи компаній «Укрлендфармінг» проводилися дослідження за системою НАССР. Фахівці проаналізували весь ланцюжок виробництва курячих яєць від виробництва кормів до їх поставки на птахофабрики і згодовування птиці. Згідно з результатами досліджень, комбікормовий завод ТОВ СП «Весна 21», що знаходиться в с. Гуменці Кам'янець-Подільського району Хмельницької області, виробляє якісні та безпечні корми.

Керівник PR-відділу агрохолдингу «Авангард» Маріанна Коніна зазначила, що для експорту яєць, необхідно відповідати багатьом міжнародним стандартам, досить високим.

«Це стосується і санітарних умов роботи персоналу та умов утримання птиці, і кормів, якими ми годуємо несучок. Звичайно, корми - дуже важлива ланка, і отримання сертифіката НАССР є «зеленим світлом» для збільшення експорту яєць в Європейський Союз, де така вимога є ключовим для постачальників яєць», - наголосила Коніна.

 Нагадаємо, що недавно «Укрлендфармінг» інвестував 2 млн грн в обладнання нової лінії з виробництва соєвого олія і макухи на комбікормовому заводі ТОВ СП «Весна 21». Агрохолдинг «Авангард», що входить до складу Групи компаній «Укрлендфармінг» бізнесмена Олега Бахматюка - найбільший виробник яєць і яєчних продуктів в Україні і Євразії. Підприємства Групи компаній є одними з найбільших платників податків України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: