Між Ташкентом і Києвом відновлять авіасполучення

Між Ташкентом і Києвом відновлять авіасполучення

Пряме авіасполучення між Україною і Узбекистаном було припинено в 2015 році

Державіаслужба України і Державіанагляд Узбекистану домовилися про відновлення прямих регулярних рейсів між Ташкентом і Києвом. Це відбулось на зустрічі 12 грудня 2017 року в Ташкенті, повідомляє сьогодні аvianews.com.

«Під час переговорів сторони схвалили колишню квоту польотів двічі на тиждень для кожної із сторін, яка застосовувалася до припинення авіасполучення в 2015 році», - йдеться в повідомленні.

Окрім цього, підписаний документ передбачає укладення код-шерингового договору про спільну експлуатацію лінії між авіакомпаніями обох країн.

За даними посла України в Узбекистані Юрія Савчука, в зустрічі брали участь представники авіакомпанії МАУ і «Узбецьких авіаліній».

Пряме авіасполучення між Україною і Узбекистаном було припинено в 2015 році після того, як узбецька сторона вимагала скоротити квоту польотів для кожної із сторін з двох до одного рейсу на тиждень, з чим не погодилися МАУ.

Український авіаперевізник назвав квоту в два рейси на тиждень мінімальною прийнятною нормою експлуатації маршруту Київ-Ташкент.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: