МВФ назвав дві умови, за яких зможе надати Україні фінансову допомогу

МВФ назвав дві умови, за яких зможе надати Україні фінансову допомогу
У МВФ повідомили, за яких умов зможуть надати Україні фінансову допомогу

МВФ заявив про прогрес у переговорах з Україною

Директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду Крісталіна Георгієва заявила про значний прогрес у переговорах щодо нової програми розширеного фінансування для України.

Про це йдеться у офіційній заяві, розміщеній на сайті МВФ.

В МВФ для прискорення переговорів Україні пропонують виконати дві умови: ухвалити анти-Коломойський закон і про земельну реформу.

«Ухвалення законопроектів щодо вдосконалення системи регулювання банківської системи, а також земельної реформи, дозволило б швидко просунутися вперед у доопрацюванні параметрів нової угоди з більш широким доступом, ніж передбачалося раніше», — йдеться в зверненні.

Нагадаємо, вчора 16 березня, президент Володимир Зеленський у своєму екстреному зверненні наголосив, що не зважаючи на карантин через коронавірус, парламент має впровадити земельну реформу. «Швидкі реформи – це швидка допомога для економіки.Без них – економічна кома. І це не питання. Це відповідь. У такі часи всі народні депутати мають усвідомити відповідальність. У такі часи ви блокуєте не трибуну – ви блокуєте життя України», – заявив президент.

Як повідомлялось, Верховна Рада обговорює можливість проведення позачергового засідання 28 березня на стадіоні.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: