Нардеп Заблоцький опублікував законопроект за підписом Тимошенко: Пропонувала продавати українську землю навіть іншим державам

Нардеп Заблоцький опублікував законопроект за підписом Тимошенко: Пропонувала продавати українську землю навіть іншим державам

Наразі в «Батьківщині» від документа відхрещуються

Деякі політичні та громадські діячі, які зараз активно захищають сільськогосподарські землі від «продажу іноземцям», в минулому самі ж це ініціювали.

Про це у Facebook написав народний депутат Мар’ян Заблоцький за підсумками круглого столу щодо ринку землі, який організувала фракція «Батьківщина».

Заблоцький опублікував законопроект «Про ринок земель», який був поданий від уряду в 2008 році за підписом Юлії Тимошенко. «Пропонувалось дозволити купувати (сільгоспземлі — ред.) напряму не те що іноземцям, а іноземним державам!» — нагадує Заблоцький.

Наразі в «Батьківщині» від документа відхрещуються: «Дискусія по цьому була така: перша стадія — «там такого не пише», друга стадія — «там можна тільки фермерам», третя стадія — «це не мій законопроект», четверта — «ти служиш олігархам».

Нагадаємо, 26 вересня від імені партії і фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко звернулась до президента з вимогою провести референдум, перш ніж виносити законопроект про ринок землі на голосування Верховної Ради. На її переконання, документ дає дозвіл іноземцям купувати українську сільськогосподарську землю, що означатиме «новітню колонізацію України».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: