Нардепи пропонують заборонити імпорт авто з Росії

Нардепи пропонують заборонити імпорт авто з Росії
Троє депутатів звернулися до глави уряду з пропозицією заборонити ввезення російських авто

За даними нардепів за 7 місяців 2018 року з РФ в Україну було імпортовано транспортних засобів на $59 млн

Троє депутатів - Роберт Горват, Василь Петьовка та Валерій Лунченко - звернулися до прем'єр-міністра Володимира Гройсмана з пропозицією заборонити імпорт автомобілів з Росії.

Про це Горват повідомив у себе в Facebook.

«... звернулися до прем'єр-міністра Володимира Гройсмана з пропозицією внести транспортні засоби виробництва Російської Федерації в перелік товарів, які заборонені до ввезення на митну територію України», - написав він.

За даними нардепів за 7 місяців 2018 року з РФ в Україну було імпортовано транспортних засобів на $59 млн, що на 14% більше аналогічного періоду минулого року.

Поетом закарпатські депутати просять Володимира Гройсмана вжити заходів щодо внесення транспортних засобів за товарними позиціями КВЕД 8701, 8702, 8703, 8704, 8705, 8709 і 8711 до переліку товарів, заборонених до ввезення на митну територію України, походженням з Російської Федерації.

Горват додав, що слід продовжити дію постанов Кабміну N1146 «Про ставки ввізного мита щодо товарів виробництва Російської Федерації» і N1147 «Про заборону ввезення на митну територію України товарів виробництва Російської Федерації».

«Ці постанови втратять силу вже з 1 січня 2019 року», - нагадав депутат.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: