Парламентський комітет з енергетики підтримав кандидатуру Буславець на пост міністра – нардеп

Парламентський комітет з енергетики підтримав кандидатуру Буславець на пост міністра – нардеп
Обговорення кандидатури Ольги Буславець на посаду міністра енергетики сьогодні зняли з порядку денного парламенту

Комітет буде знову рекомендувати Раді призначити Буславець міністром енергетики

Комітет Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунального господарства на своєму засіданні підтримав кандидатуру Ольги Буславець на посаду міністра енергетики та захисту довкілля. Про це повідомив член комітету Сергій Нагорняк.

«На комітеті підтримали кандидата (Ольгу Буславець, - ред.). і комітет буде рекомендувати. Але, на жаль, це питання зняли з розгляду порядку денного сьогодні», - сказав Нагорняк.

Нагадаємо, на сьогоднішньому позачерговому засіданні Верховної Ради голова Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив, що президент України Володимир Зеленський попросив виключити з порядку денного Ради питання про призначення Ольги Буславець главою Міністерства енергетики та захисту довкілля.

Як повідомлялося, сьогодні, 30 березня, Верховна Рада проголосувала за призначення міністра фінансів та міністра охорони здоров'я. За те, щоб призначити Сергія Марченка міністром фінансів проголосувало 256 депутатів, а за Максима Степанова, як міністра охорони здоров'я проголосувало 246 депутатів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: