Порошенко підписав закон про кредити для бізнесу на Донбасі

Порошенко підписав закон про кредити для бізнесу на Донбасі
Петро Порошенко

Закон відкриває нові можливості для малого та середнього бізнесу

Президент Петро Порошенко підписав закон, який знімає обмеження для кредитування малого та середнього бізнесу. Про це глава держави повідомив у Twitter.

«Підписав закон, який знімає впроваджені раніше обмеження для кредитування малого та середнього бізнесу на тій частині території проведення операції Об'єднаних сил, яка підконтрольна Україні», - написав Порошенко.

Як повідомлялося, сьогодні, 16 березня, Порошенко відвідує Луганську та Донецьку області. Президент вже завітав до двох населених пунктів на лінії зіткнення в Луганській області — Катеринівки і Золотого. Відзначимо, що ЗСУ звільнили Катеринівку на початку лютого нинішнього року.

Нагадаємо, в зоні АТО минулої доби було зафіксовано чотири прицільних обстріли. «Загалом у бік наших військових було випущено 14 ворожих мін калібру 82 міліметри», — зазначив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк. За його словами, сили АТО, дотримуючись Мінських угод та оголошеного з опівночі 5 березня всеохоплюючого перемир'я, вогонь у відповідь не відкривали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: