«Волиньгаз Збут» заявляє про збільшення онлайн-платежів вдвічі

«Волиньгаз Збут» заявляє про збільшення онлайн-платежів вдвічі

Багатогодинні черги для сплати квитанцій відходять у минуле

Компанія «Волиньгаз Збут» повідомляє, що протягом останніх чотирьох місців  популярність серед її клієнтів оплати за блактине паливо через онлайн-сервіси виросла в два рази.

Зазначається, що на додачу до вже діючих, новий онлайн-сервіс EasyPay компанія «Волиньгаз Збут» задіяла напередодні опалювального періоду. Зараз до послуг споживачів природного газу Волинської області представлені п'ять платіжних систем - Portmone.com,  iPay.ua, EasyPay.ua, Ощад 24 і Приват 24. Оплату за газ через ці системи можна провести з платіжних карт Visa і MasterCard будь-якого українського банку. Важливо, що волиняни можуть для зручності та мобільності розрахунків за допомогою картки EasyPay заощаджувати кошти та сплачувати за блакитне паливо без комісії. У вересні за допомогою сервісу EasyPay газ сплатило 160 волинян, у жовтні - майже 250, у листопаді - 265, а в грудні - близько 350 осіб. Розрахуватися онлайн можна безпосередньо з «Особистого кабінету» на сайті 104.ua.

У компанії підкреслюють, що в «Особистому кабінеті» є можливість не тільки сплатити за газ онлайн, але й дізнатися баланс свого особового рахунку, роздрукувати платіжку раніше,  ніж вона надійде поштою. Серед останніх новинок газового онлайн-сервісу - можливість замовити зворотний дзвінок від оператора Контакт-центру.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: