Стало відомо, коли в Україні стартує глобальний розпродаж

Стало відомо, коли в Україні стартує глобальний розпродаж

Чорна п'ятниця (Black Friday) стартує 23 листопада

Головний розпродаж року Чорна п'ятниця (Black Friday) у 2018 році стартує 23 листопада з 00:01.

Саме в цю ніч в магазинах люди будуть полювати на знижки на різні товари аж до 90 відсотків, тому для багатьох це хороша можливість купити дешевше подарунки друзям і близьким до різдвяних і новорічних свят.

У цей день ціну знизять в торгових центрах, інтернет-магазинах і брендових бутіках.

Чорна п'ятниця - абсолютно нове явище для України і прийшло до нас з США разом з Хеллоуїном, так як їх відзначають приблизно в один період.

В українських магазинах Black Friday почав з'являтися тільки в 2014 році, і протягом останніх декількох років популярність цього розпродажу динамічно зростає. Як показали результати опитування, 30,09% жителів України візьме участь в розпродажах (це на 18,58% більше, ніж роком раніше).

Більшість покупців (68,62%) виявилося досить заповзятливими і вирішило здійснювати покупки і в онлайн і офлайн режимі. На пошуки вигідних пропозицій в інтернет відправиться 17,65% опитаних, а 13,73% вирішило віддати перевагу традиційним торговельним центрам.

В Америці - це ціла традиція, коли люди проводять всю ніч перед супермаркетами, щоб встигнути першими згребти побільше товарів. Дуже часто люди травмуються в тисняві.

В Україні Чорна п'ятниця проходить значно скромніше, і більшість знижок обіцяють інтернет магазини.

Чорна п'ятниця в Україні в цифрах

  • 88% опитаних українців знає, що таке Чорна п'ятниця, а 30% з них планує приєднатися до листопадового шопінг-божевілля;
  • 13,73% серед тих, хто братиме участь у розпродажі, відправляться в торгові центри, 17,65% вибере інтернет-магазини, а решта 68,62% буде шукати знижки як в мережі, так і в офлайні;
  • в 2018 році середньостатистичний житель України витратить під час Чорної п'ятниці 2975 грн (113 USD).
  • ТОП-5 товарів, що купуються в Black Friday: одяг, електроніка, взуття, косметика та парфумерія, побутова техніка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: