«Укрлендфармінг» Бахматюка увійшов у ТОП-20 кращих роботодавців України

«Укрлендфармінг» Бахматюка увійшов у ТОП-20 кращих роботодавців України

Найбільший український аграрний холдинг налічує близько 30 тисяч персоналу по всій країні

Група компаній «Укрлендфармінг» Олега Бахматюка, найбільший український аграрний холдинг, який налічує близько 30 тисяч персоналу по всій країні, увійшов до рейтингу кращих роботодавців за версією журналу «Власть денег».

Видання оцінювало якість робочих місць і їх надійність. До уваги брали зростання якості умов праці співробітників, можливості для професійного і кар'єрного зростання персоналу, соціальну активність персоналу тощо. Враховували також особливості стратегії і політики управління персоналу компанії. «Власть денег» аналізували дані стосовно компаній у різних галузях, від агро-індустрії в рейтинг потрапили всього лиш дві, в тому числі - група компаній «Укрлендфармінг».

«Понад п’ять років ми вибудовуємо кращу систему управління персоналом в агро-індустрії. Приємно усвідомлювати, що наші зусилля привертають увагу на ринку, - коментує визнання у рейтингу директор з управління персоналом «Укрлендфармінг», - правильні цінності, спрямованість на розвиток компетенцій і професійних навичок, ринкові умови праці - всі ці та інші фактори допомагають нам бути кращими і утримувати цей статус протягом багатьох років».

Серед інших в рейтингу - компанія «Брокард- Україна», COMFY, МЕТРО Кеш енд Керрі Україна, Nestlé, «Нова Пошта».  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: