Біля станції метро «Нивки» раптово помер чоловік

Біля станції метро «Нивки» раптово помер чоловік
На вигляд чоловіку 35-45 років, одягнений був пристойно, імовірно, що не бездомний
Фото: Інформатор

Документів у загиблого при собі не було, тому встановити особу поки не вдалося

У четвер, 22 листопада, в Києві біля одного зі входів на станцію метро «Нивки» виявили труп чоловіка. Першими тіло помітили перехожі.

Повідомлення про подію надійшло на лінії екстрених служб близько 23:30, пише Інформатор.

Швидше за все, чоловік помер раптово, так як дана ділянка досить жвава навіть в пізній час, і помітили його, скоріше за все, відразу. Метро ще працювало, поруч розташовані кіоски з фаст-фудом. За словами працівників МАФів, нічого підозрілого вони не бачили і не чули. А про інцидент дізналися, коли на місці вже працювали поліція і «швидка». Людей, які викликали служби, на місці не виявилося.

По прибуттю медики констатували факт смерті. Документів у загиблого при собі не було, тому встановити особу поки не вдалося. На вигляд йому 35-45 років, одягнений був пристойно, при собі мав готівку. Імовірно, що не бездомний.

Співробітники поліції стверджують, що причиною смерті точно є не мороз на вулиці, адже коли вони прибули на подію, тіло ще було теплим, посиніли тільки губи. Швидше за все, чоловікові раптово стало погано. Медики припускають, що це міг бути серцевий напад. Але реальна причина поки невідома.

На місці працювали співробітники поліції, слідчо-оперативна група і медики. Особистість померлого встановить слідство. Причини смерті стануть відомі під час розтину.

Як повідомлялося, 21 листопада у Дніпровському районі Києва виявили труп: чоловік помер на лавочці на території дитячого майданчика біля житлових будинків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: