Карантин у Києві: Київводоканал скасував усі екскурсії

Карантин у Києві: Київводоканал скасував усі екскурсії

Екскурсії на об'єкти Київводоканалу відновляться після закінчення карантину

Компанія «Київводоканал» на період протиепідемічних та обмежувальних заходів скасував усі екскурсії для школярів та студентів. Про це повідомила пресслужба водоканалу.

«У зв'язку з оголошеним карантином ми скасовуємо усі заплановані нами на цей період заходи для школярів та студентів - еко-уроки у школах Києва, екскурсії до Музею історії каналізації, Бортницьку станцію аерації та на водопровідні станції. Після закінчення карантину з задоволенням чекатимемо молодь на екскурсії та уроки!» - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, із 12 березня у Києві запроваджується план протиепідемічних заходів та обмежень, що діятимуть попередньо до кінця березня.

У КМДА підкреслили, що рішення комісії Київської міської держадміністрації щодо впровадження обмежувальних заходів у столиці для запобігання розповсюдженню коронавірусу є обов'язковим для всіх закладів незалежно від форми власності. За порушення цих заходів буде адміністративна або кримінальна відповідальність. Контролювати дотримання буде поліція.

У зв'язку із запровадженням протиепідемічних заходів у Києві перенесли пробне незалежне оцінювання, яке учні мали складати наприкінці березня.

Кінотеатри Києва скасовують вистави у березні і переносять їх на більш пізній період.

10 березня ввечері в Київ надійшли швидкі тести на діагностування коронавірусу, які замовило місто. Їх вже 2,5 тисячі, до кінця цього тижня має бути 5 тисяч. Тест-системи доставлять у сім визначених базових лікарень для прийому хворих з підозрою на коронавірус. Обладнання для експрес-тестування в аеропортах, встановлення якого  ініціює столиця, повинне надійти в місто до кінця цього тижня. Його встановлять в аеропортах ім. Сікорського та «Бориспіль».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: