Київрада спинила скандальне будівництво на Андріївському узвозі

Київрада спинила скандальне будівництво на Андріївському узвозі

Київрада розірвала договір із забудовником

Київська міська рада вирішила розірвати договір з компанією-забудовником «Маркон», яка мала будувати готель на Андріївському узвозі. Про це йдеться в рішенні Київради.

У пропозиції про розірвання договору оренди на ділянку 0,1985 гектар ідеться про те, що «орендар грубо порушує положення договору оренди». 

Повідомляється, що в ході перевірки було встановлено, що компанія «Маркон» не здійснила забудову орендованої ділянки в строки встановлені в проектній документації. 

Зазначається, що за виконанням даного рішення слідкуватиме комісія з питань містобудування, архітектури та землевпорядкування Київської міськради.

Нагадаємо, 17 квітня під Київською міською державною адміністрацію влаштували акцію із вимогою припинити забудову Поштової площі та Андріївського узвозу.

Як повідомлялося, 11 квітня київські активісти заблокували будівництво багатоповерхового готелю в історичному центрі міста - на Андріївському узвозі, 14-16. Учасники акції протесту знесли металеві ворота, які огороджували місце будівництва, і захопили будівельний кран. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: