Кияни заблокували будівництво монстра на Андріївському узвозі

Кияни заблокували будівництво монстра на Андріївському узвозі

Учасники акції протесту знесли металеві ворота і захопили будівельний кран

Київські активісти заблокували будівництво багатоповерхового готелю в історичному центрі міста - на Андріївському узвозі, 14-16. Учасники акції протесту знесли металеві ворота, які огороджували місце будівництва, і захопили будівельний кран.

Учасники акції називають себе захисниками Андріївського узвозу і мають намір не допустити будівництво «багатоповерхового монстра». Як кажуть активісти, забудова вже призвела до зміщення ґрунту і руйнування історичних будівель, а в разі зведення запланованої будівлі не виключена масштабна катастрофа на улюбленій вулиці киян.

Активісти збираються пікетувати місце забудови, встановити намети і контролювати, щоб роботи не почалися.

Як повідомляв «Главком», 10 квітня заступник голови КМДА Олександр Спасибко заявив, що Київська міська державна адміністрація вимагає зупинити будівельні роботи з будівництва готельного комплексу на Андріївському узвозі, 14-16 до розгляду проекту на містобудівній раді.

14 березня 2018 року Міністерство культури видало дозвіл ПП «Маркон» на проведення земельних робіт за адресою Андріївський узвіз, 14-16 у Києві. Будівельні роботи тут веде одеська компанія Аднана Ківана.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: