Кличко показав, як вбрався Київ до Новорічно-Різдвяних свят

Кличко показав, як вбрався Київ до Новорічно-Різдвяних свят

Від виду на Дніпро та Володимирську гірку у киян та гостей столиці неодмінно перехопить подих

Мер Києва Віталій Кличко у соціальній мережі Facebook опублікував відео, в якому показав окремі Новорічно-Різдвяні локації столиці.

«Друзі! Я переконаний, Київ – найкрасивіше місто в світі. А на Новорічно-Різдвяні свята він стає магічним і казковим. І хоча сніжок поки не випав, казка захоплює столицю. Новорічні локації чекають на киян та гостей міста на Софійській і Контрактовій площах, а також біля Арки дружби народів», – зазначив Кличко у дописі до відео.

Мер Києва зауважив, що біля Арки дружби народів цьогоріч теж сяє новорічна ялинка. А від виду на Дніпро та Володимирську гірку у киян та гостей столиці неодмінно перехопить подих.

«Святкова атмосфера панує і на Контрактовій площі. Там на вас чекатимуть новорічні розваги: каток, льодові гірки, колесо огляду, фудкорт. Особливий настрій тут створюють етномотиви – опішнянські витвори з Полтавщини – глечики, пташки, коники. Їх можна побачити і на ялинці, і у вигляді окремих інсталяцій. Гостинний двір також вбрався по-святковому і сяє ілюмінацією», – додав він.

Також на дітей та їх батьків на Контрактовій площі чекає резиденція Святого Миколая. У резиденції гостей приймає справжній Миколай, з яким можна і поспілкуватися, і зробити фото на пам’ять, і, навіть, отримати подарунок! Причому проведе гостей до Святого Миколая його помічник – янгол.

«По секрету розповім, що Миколай справді творить чудеса для ваших дітей чи коханих! Все, що вам потрібно зробити – попередньо, тихенько, залишити подарунок янголу, який передасть його Миколаю... І віра в дива житиме в серці вашої дитини чи близької людини! Творіть казку! Цінуйте теплі моменти, прожиті зі своїми рідними!» – підкреслив Віталій Кличко.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко взяв участь у церемонії запалювання вогнів на головній новорічній ялинці на Софійській площі у столиці.

Як повідомлялося, у столичному зоопарку тривають масштабні роботи з реконструкції. Там також протестували сучасну підсвітку велетенської фігури жирафа, що встановлена на новій території вхідної групи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: