Мер Києва розповів про «позитивні» наслідки розслідувань за матеріалами внутрішнього аудиту КМДА

Мер Києва розповів про «позитивні» наслідки розслідувань за матеріалами внутрішнього аудиту КМДА

Я вважаю позитивним сигналом, що нарешті почали з’являтися результати розслідувань за матеріалами внутрішнього аудиту КМДА, які ми передали до правоохоронних органів, зазначив столичний

Про це Віталій Кличко заявив під час розширеної колегії КМДА..

«Як ви знаєте, прийшовши до міської влади, ми одразу розпочали аудит діяльності підрозділів КМДА. З 2014 року ми передали до правоохоронних органів 123 матеріали аудитів. Загалом станом на кінець 2016-го за цими матеріалами порушено 92 кримінальних провадження, підготовлено 20 повідомлень про підозру, сімох осіб оголошено в розшук. І за дев'ятьма кримінальними провадженнями обвинувачувальні акти передано до суду», – зазначив Віталій Кличко.

Він нагадав, що вчора, 2 лютого, у справі, порушеній за аудиторським звітом КМДА від 17 липня 2014 року, слідчі прокуратури затримали двох чиновників департаменту соціальної політики. Їх звинувачують у розтраті бюджетних коштів, які нібито були спрямовані на навчання дітей-сиріт та інвалідів.

«Я сподіваюся, що і за іншими матеріалами, які ми передали правоохоронцям, буде прогрес. І справи буде доведено до суду, а корупціонери отримають покарання. Бо тільки так можна подолати корупцію!» – наголосив Кличко.

Київський міський голова наголосив, що внутрішній аудит у КМДА триватиме й надалі. І додав, що за 2016 рік столична влада спрямувала до правоохоронних органів 40 матеріалів за результатами перевірок.

Нагадаємо, що мер столиці Віталій Кличко розповів, як влада реагуватиме на скарги киян стосовно комунальних послуг.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: