Мер Кличко попросив киян повернуться до міста та захищати його

Мер Кличко попросив киян повернуться до міста та захищати його
фото з відкритих джерел

Мер закликає повернутись тих, хто цього ще не зробив

Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що місто буде оборонятися, його ніхто не здасть. Він наголосив, що в цьому важливими є зусилля кожного. Про це він повідомив у своєму Telegram.

За словами Кличка потрібні й ті, хто зі зброєю в руках може бути в лавах тероборони. Хтось може зводити укріплення в місті.

«Потрібно й готувати їжу нашим захисникам та соціально незахищеним киянам. Розвозити харчі. Багато іншої роботи. Кожен, хто любить Київ і хоче, щоб він вистояв, повинен допомагати як може», – сказав Кличко.

Він зауважив, що багато жінок та дітей виїхали в безпечні місця і це зрозуміло. Багато чоловіків, які відвозили свої родини, вже повернулися в місто. Тепер мер закликає повернутись тим, хто цього ще не зробив.

«Чоловіки-кияни! Повертайтесь! Треба захищати наше місто і своє майбутнє! А не сидіти десь і співчувати! Українці показали світу свою мужність і готовність битися за свою землю», – закликає Кличко.

Нагадаємо, о 5 годині ранку 14 березня артилерійський снаряд влучив в дев’ятиповерховий житловий будинок на Оболоні, що у Києві.Також снаряди потрапили у житловий будинок та уламки ракети впали на дорогу на Куренівці. За уточненими даними, одна людина загинула. 10 отримали поранення. З будинку евакуювали близько 70 мешканців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: