Молоді режисери покажуть свої роботи на сцені театру «Золоті ворота»

Молоді режисери покажуть свої роботи на сцені театру «Золоті ворота»
Стас Жирков - художній керівник театру «Золоті ворота»

30 жовтня у театрі пройдуть покази 30-ти хвилинних постанов, створених молодими режисерами

З 25 по 30 жовтня в Мистецько-концертному центрі ім. І. Козловського та Київському театрі «Золоті ворота» відбудеться Міжнародний конкурс-лабораторія постановок малих театральних форм молодими режисерами «Small Theater Productions». Про це повідомляє прес-службі театру.

30 жовтня у фіналі конкурсу пройдуть покази 30-ти хвилинних ескізів, створених молодими режисерами за п'ять лабораторних днів. Головний приз Міжнародного конкурсу-лабораторії - можливість здійснити постановки на сценах Центру ім. І. Козловського та театру «Золоті ворота».

Переможця визначить експертна рада конкурсу, до складу якої, серед інших, увійшли Богдан Струтинський – директор і художній керівник Київського національного академічного театру оперети, народний артист України; Стас Жирков - режисер, художній керівник Київського театру «Золоті ворота»; Ганна Веселовська – театрознавець та інші. Основна мета конкурсу – лабораторії: залучення молодих талановитих режисерів до роботи в театрах України.

Як повідомлялось, 21 вересня у театрі «Золоті ворота» відбулося відкриття виставки патріотичного плакату художника Микити Тітова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: