На два тижні залишаться без гарячої води мешканці семи районів Києва (адреси)

На два тижні залишаться без гарячої води мешканці семи районів Києва (адреси)
Киянам доведеться кілька тижнів самостійно підігрівати воду

«Київтеплоенерго» готує тепломережі до наступного опалювального сезону

У Києві продовжуються планові гідравлічні випробування для підготовки теплових мереж до роботи в осінньо-зимовий період.

13-14 травня «Київтеплоенерго» буде випробовувати мережі на гідравлічну щільність на 4 теплоджерелах. Гідравлічні випробування на окремій ділянці триватимуть не менше 14 днів. Про це повідомляє прес-служба КП «Київтеплоенерго».

«З метою зниження аварійності на початку наступного опалювального сезону Комунальне підприємство «Київтеплоенерго» проводить гідравлічні випробування. Трубопроводи під підвищеним тиском випробовуються на гідравлічну щільність і міцність», - йдеться у повідомленні.

З 13 травня проведення гідравлічних випробувань буде розпочато на теплоджерелі «СТ-2». Через це послуги з централізованого гарячого водопостачання тимчасово будуть відсутні в Оболонському і Подільському районах. А з 14 травня випробування будуть проходити на теплоджерелах: РК «Молодь», «СТ-1» і «ТЕЦ-5». Тому у зв’язку з випробуваннями гаряче водопостачання тимчасово буде відсутнє в Шевченківському, Голосіївському, Солом’янському, Печерському і Дарницькому районах.

Дивіться перелік адрес по кожному району, де тимчасово (з 13 по 27 травня) послуги з гарячого водопостачання буде призупинено:

Оболонський район

Подільський район

Ознайомтесь з переліком адрес по кожному району, де тимчасово (з 14 по 28 травня) послуги з гарячого водопостачання буде призупинено:

Шевченківський район

Голосіївський район

Солом’янський район

Печерський район

Дарницький район

Нагадаємо, з 6 травня випробування розпочалися у Святошинському і Солом’янському районах, у зв'язку з чим близько 900 будівель залишилися без гарячого водопостачання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: