На Київщині поліція знайшла гранати у малолітнього крадія (фото)

На Київщині поліція знайшла гранати у малолітнього крадія (фото)
Під час обшуку у 15-річного хлопця поліція знайшла гранати
Фото: Нацполіція

За фактами крадіжок відкриті кримінальне провадження

Днями до Миронівського відділу поліції звернулися місцеві жителі с. Карапиші із заявами про крадіжки з гаражних та підсобних приміщень. Зловмисники викрали мопед, велосипед, болгарку та інше майно.

В ході оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили осіб, причетних до крадіжки. Ними виявилися двоє неповнолітніх місцевих жителів 12-ти та 15-ти років. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції в Київській області.

Під час проведення невідкладного обшуку у старшого фігуранта поліція вилучила крадені речі та чотири гранати. Як пояснив хлопець правоохоронцям, боєприпаси він викрав. Наразі поліція встановлює, у кого були викрадені боєприпаси.

Після проведення товарознавчих експертиз викрадене майно буде повернуте власникам.

За фактами крадіжок відкриті кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч.1 ст. 262 Кримінального кодексу України та за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, оскільки дорослі, де проживає школяр, знали про їхнє знаходження у господарстві і про це не повідомили до правоохоронних органів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: