У Києві двоє молодиків з ножем напали на неповнолітнього (фото)

У Києві двоє молодиків з ножем напали на неповнолітнього (фото)
Підозрювані – уродженці Кіровоградської області, 1996 та 1997 років народження
Фото: Нацполіція

Поліція затримала підозрюваних у скоєнні розбійного нападу на неповнолітнього

На вулиці Січових Стрільців у Шевченківському районі столиці двоє невідомих, погрожуючи ножем, відібрали у неповнолітнього хлопця мобільний телефон та гроші.

Повідомлення про розбійний напад надійшло до поліції.

Правоохоронці прибули за вказаною адресою, опитали потерпілого та розпочали пошуки розбійників, повідомляє пресслужба поліції Києва.

 «Ми з’ясували, що пізно ввечері у парковій зоні двоє невідомих під погрозою ножа відібрали у неповнолітнього мобільний телефон, гроші та втекли. Також ми вилучили записи з вуличних камер відеоспостереження та змогли відстежити рух підозрюваних. За кілька днів кропіткої роботи оперативники встановили особи розбійників та затримали їх. Одного з них – в Одесі, іншого – на території Вінницької області», - розповів т.в.о. заступника начальника відділу кримінальної поліції Шевченківського управління поліції Антон Кабиченко.

Підозрювані – уродженці Кіровоградської області, 1996 та 1997 років народження. Під час спілкування з правоохоронцями зловмисники зізнались у скоєному.

«Слідчі Шевченківського управління поліції повідомили молодикам про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Крім того, суд обрав їм запобіжний захід – тримання під вартою без можливості внесення застави. Фігурантам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна», - додав правоохоронець.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: