У київському метро пасажирка потрапила під потяг: поліція повідомила деталі події

У київському метро пасажирка потрапила під потяг: поліція повідомила деталі події
Станції «Поштова площа», «Контрактова площа», «Почайна» та «Тараса Шевченка» на синій лінії метрополітену були зачинені на вхід для пасажирів
фото з відкритих джерел

За попередньою інформацією, жінка 1985 року народження, перебуваючи на пероні, втратила рівновагу та впала на колію, у той час коли прибував потяг

Правоохоронці Київського метрополітену з’ясовують обставини падіння пасажирки під потяг на станції «Контрактова площа». Про це повідомляє Поліція Києва. 

Сьогодні близько о 20:40 на станції метро «Контрактова площа» жінка 1985 року народження, перебуваючи на пероні, втратила рівновагу та впала на колію під час прибуття потяга. 

«Поліцейські спільно із працівниками метрополітену та співробітниками ДСНС дістали постраждалу – її з тяжкими травмами лікарі терміново госпіталізували до медичного закладу», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці зазначили, що подія зареєстрована у «Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень» Управління поліції у метрополітені. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, у КП «Київський метрополітен» виник гострий дефіцит фахівців робітничих професій. Тому через кадровий голод найближчим часом будуть змінені графіки руху поїздів на всіх лініях підземки. Про це повідомляє пресслужба підприємства.

До слова, український бренд brabrabra, який спеціалізується на виготовленні жіночої спідньої білизни, веде рекламну кампанію, яку різко розкритикували користувачі інтернету. Так, спершу на сайті та у соцмережах компанії, а потім і у столичному метро з'явилися фотографії відомих публічних українок, які начебто цитують жінок-військових. Цитати так чи інакше стосуються дискомфорту, який спричиняє незручна спідня білизна.

Читайте також: Повітряна тривога у Києві: скільки людей укривалося в метро у ніч на 12 червня

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: