Напад поліції на журналіста під Кабміном: слідчі розпочали розслідування

Напад поліції на журналіста під Кабміном: слідчі розпочали розслідування
Медики надали журналісту Богдану Кутєпову невідкладну допомогу
Фото: Громадське

Матеріали перевірки дій правоохоронців передадуть до ДБР

Поліцейські встановлюють обставини інциденту за участю журналіста Громадського Богдана Кутєпова у Маріїнському парку біля Кабінету міністрів.

На місці події працює слідчо-оперативна група Печерського управління поліції. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

«У чергову частину надійшло повідомлення від журналіста «Громадського телебачення» про те, що під час зйомок співробітники ТОР патрульної поліції перешкоджали його професійній діяльності. Аби з’ясувати всі обставини інциденту, на місце події прибула слідчо-оперативна група Печерського управління поліції», - йдеться в повідомленні.

Наразі проводиться перевірка, матеріали якої будуть передані до Державного бюро розслідувань для прийняття процесуального рішення.

Раніше стало відомо, що поліцейські побили журналіста Громадського Богдана Кутєпова, який вів прямий ефір 29 квітня під Кабінетом міністрів у Києві, та зламали його техніку.

Журналіст стрімив акцію протесту підприємців під Кабміном. Мітингарі виступали проти затверджених обмежень під час карантину.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: