Одну з вулиць у центрі Києва капітально відремонтують

Одну з вулиць у центрі Києва капітально відремонтують
Вулиця Терещенківська у Києві очікує капітального ремонту

На розробку проекту капітального ремонту вулиці Терещенківській виділять понад мільйон гривень

У Шевченківському районі Києва планують капітально відремонтувати вулицю Терещенківську, що пролягає між парком Шевченка і вулицею Льва Толстого.

Про це йдеться на сайті держзакупівель ProZorro.

Згідно з документом, комунальна корпорація «Київавтодор» замовила розробку проекту капітального ремонту вулиці Терещенківській в Шевченківському районі.

На розробку проектно-кошторисної документації з міського бюджету виділять понад 1,1 млн грн. Виконавець зобов'язується надати проект протягом шести місяців після укладення договору. Після цього буде оголошено тендер на сам ремонт дорожнього покриття. На вулиці Терещенківській також хочуть зробити ремонт каналізації і водопроводу, встановити велодоріжки (також велопарковки), облаштувати «острівки безпеки», провести заходи для вільного пересування людей з інвалідністю, застосувати тактильну плитку для людей з вадами зору.

Крім цього, в рамках ремонту передбачать «кишені» для паркування авто, антипаркувальні стовпчики та благоустрій прилеглої території.

«При влаштуванні кишень для парковки передбачити не менше 10% місць для людей з інвалідністю, але в будь-якому випадку не менше одного такого місця, позначених відповідними засобами організації дорожнього руху», - йдеться в документі.

Аукціон, де визначиться переможець тендеру, заплановано провести після 3 січня 2019 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: