Поліція розслідує напад підлітків на чоловіка в центрі Києва

Поліція розслідує напад підлітків на чоловіка в центрі Києва
Біля торгово-розважального центру «Гулівер» група підлітків жорстоко побила чоловіка
Фото з Facebook

Слідчі кваліфікують дії учасників інциденту як хуліганство

Столичні правоохоронці розслідують обставини бійки на Печерську за участю підлітків, що сталася 15 січня ввечері. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

До правоохоронців звернулася жінка, яка стала свідком події. Вона розповіла, що ввечері побачила, як група невідомих молодиків б’є чоловіка поблизу торгово-розважального центру на площі Спортивній.

Втрутившись у конфлікт, аби припинити його, учасники кілька разів штовхнули заявницю. За її словами, у бійці брали участь підлітки. Після цього всі учасники з місця події втекли.

Через декілька хвилин жінка на станції метро вказала на трьох молодиків, тож правоохоронці запросили їх до кімнати поліції з метою встановлення причетності до вказаної події.

На даний час до столичної поліції не надходило заяв від потерпілого.

Слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці вивчають відео з місця для встановлення всіх учасників та причин інциденту.

Поліцейські звертаються до всіх громадян, які впізнали правопорушників, звертатися за телефоном 102 або 0997170043.

Тим часом, ультрас розшукали неадекватних підлітків, які жорстоко побили перехожого чоловіка, і змусили неповнолітніх вибачитись за напади на людей.

Нагадаємо, у вівторок ввечері, 15 січня, у Києві посеред вулиці біля торгово-розважального центру «Гулівер» група підлітків жорстоко побили чоловіка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: