Школярів, які жорстоко побили чоловіка у Києві, змусили вибачитися: відео

Школярів, які жорстоко побили чоловіка у Києві, змусили вибачитися: відео
Підлітки, які побили чоловіка у Києві, вибачилися за свої дії
Фото з Facebook

Підлітки пообіцяли, що не будуть більше ні на кого нападати

У Києві ультрас розшукали неадекватних підлітків, які у вівторок, 15 січня, жорстоко побили перехожого чоловіка. Вони змусили неповнолітніх вибачитись за напади на людей.

Про це повідомляє «Київ оперативний».

Зазначається, що зграя неадекватів поблизу одного із ТРЦ Києва регулярно нападали на перехожих та били людей задля власної розваги. І у середу, 16 січня, їх змусили вибачитись та пообіцяти, що скоєне більше не повториться.

Двох підлітків, які ввечері 15 січня у Києві групою разом з іншими неповнолітніми жорстоко побили чоловіка біля станції метро «Палац Спорту», «змусили» вибачитися за свої дії.

«Поки одні там когось «шукають» і «встановлюють», хлопці з однієї організації самостійно знайшли «дітей», які вибачилися за свій вчинок і передали спортивний привіт всім читачам»,– йдеться в підписі до відео.

Обережно, на відео присутня нецензурна лексика!

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Киев Оперативный (@kyivoperativ)

Як видно на записі, двоє підлітків лежачи на снігу вибачаються за те, що напали на чоловіка натовпом і жорстоко побили його. Також юнаки додають, що не є учасниками ніяких праворадикальних організацій.

Водночас, на відео помітно, що за спинами підлітків стоять невідомі особи, облич яких не видно. Вони змусили школярів пообіцяти, що ті не будуть більше ні на кого нападати.

Нагадаємо, у вівторок ввечері, 15 січня, у Києві посеред вулиці біля торгово-розважального центру «Гулівер» група підлітків жорстоко побили чоловіка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: